AZ ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE ÉRKEZŐ TÁMOGATÁSOK

AZ ALAPÍTVÁNY ÁLTAL NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOK

Korszerű Református Általános Iskoláért Közhasznú Alapítvány

Adószámunk: 18422993-1-05
Számlaszámunk: OTP 11734073-20008701

Postacímünk: 3534 Miskolc, Nagy Lajos király útja 14.
Telefon/fax: 46/530-448

Kedves Szülők, Támogatóink!

Alapítványunk 1994 óta segíti a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola diákjainak mindennapjait a korszerűbb oktatási feltételek megteremtésével.

Nem is kaphatna egy alapítvány szebb feladatot, mint a gyermekek támogatása, hiszen a jövőnket alapozzuk meg minden egyes tettünkkel. Emellett hihetetlen öröm tölti el mindannyiunk szívét, amikor az iskola tanulói csillogó tekintettel figyelik az általunk támogatott előadásokat, illetve önfeleden játszanak a Karácsonyra kapott eszközkel a tornateremben, vagy az udvaron.

Terveink megvalósításához a szülők és támogatóink példaértékű összefogása, szeretete teremti meg a lehetőséget, ezért minden alkalommal hálásan gondolunk Önökre, erre a rendkívüli közösségre. Köszönet illeti a szülőket, pedagógusokat és mindenkit, aki céljaink mellé tud állni, hiszen így nyílik alkalmunk közösen mosolyt varázsolni gyermekeink arcára.

Biztosíthatom Önöket, hogy az alapítvány küldetése a jövőben is az iskola tanulóinak a boldogulását és boldogságát előtérbe helyező rendezvények, táborok és eszközök finanszírozása lesz. Kérjük ezért Önöket, hogy továbbra is támogassanak bennünket adójuk 1 %-ával, vagy adományaikkal, hiszen ezek segítségével tudjuk biztosítani az elkövetkezendő években gyermekeink fejlődését.

Áldott közös években bízva, üdvözlettel:

Tóth-Garai Andrea
a Kuratórium elnöke