AZ ALAPÍTVÁNY RÉSZÉRE ÉRKEZŐ TÁMOGATÁSOK

AZ ALAPÍTVÁNY ÁLTAL NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOK

Korszerű Református Általános Iskoláért Közhasznú Alapítvány

Adószámunk: 18422993-1-05
Számlaszámunk: OTP 11734073-20008701

Postacímünk: 3534 Miskolc, Nagy Lajos király útja 14.
Telefon/fax: 46/530-448

Kedves Szülők, Támogatóink!

Nincs nagyobb öröm annál, amikor a gyermekek szeméből boldogság sugárzik, s külön öröm az, amikor tudjuk, hogy ehhez az Alapítvány is hozzájárult támogatásával. A mi szívünket is boldogság tölti el, amikor kedvében tudunk járni az iskola közösségének, egy osztálynak, egy tanulónak a korszerűbb oktatási feltételek megteremtésével, s hogy a mai nehéz körülmények között is adni és újra adni tudunk.
A közösség ereje, szeretete, a szülők és támogatóink példaértékű összefogása mutatja mind anyagilag, mind a társadalmi munkát tekintve hogy jó csapatot alkotunk, s éppen ezért terveink sorra megvalósulnak.
Az  Önök támogatásával tudtunk tárgyi eszközöket vásárolni tornatermünkhöz, udvari játékokat a gyermekek szabadidős tevékenységéhez, interaktív táblákat az oktatáshoz, de támogattunk erdei kirándulásokat, előadóművészek előadását is, hogy csak  néhány dolgot említsek.
Hálás köszönetet mondunk ezért minden támogatónak és szülőnek, hiszen segítségükkel érjük el azt, hogy Alapítványunk kitűzött céljai valósággá válhatnak mind a diákok mind pedig a tanárok közös megelégedésére.

Kérjük ezért Önöket, hogy továbbra is támogassanak bennünket, adójuk 1 %-ával, vagy adományaikkal, hiszen ezek segítségével tudjuk a jövőben is építeni, szépíteni azt a környezetet, ami gyermekeink második otthona.

Szeretettel és áldáskívánással:

Vargáné Feledi Enikő
a Kuratórium elnöke